Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouéecrema de maini pentru femei

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée crema de maini pentru femei
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée crema de maini pentru femei
50 ml

Cod: GEF8456 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Crema de mâini Gellé Frères Fleur d’Or-Enjouée are o textură mătăsoasă care se absoarbe imediat. Lasă un strat catifelat și vă învăluie mâinile într-un parfum delicios de floare de portocal.

Cine spune că o regină nu se poate dezlănțui? Gama Fleur d’Or-Enjouée vă transpune înapoi în copilărie. Floarea de portocal vă va face să vreți să scăpați de stres, să râdeți și să dați frâu liber extravaganței din dvs. Jucării pe care vreți să le mângâiați și macarons mici și drăguțe! Le alegeți și le devorați în mod liber, după poftă. Lacomă, zglobie și radioasă, în seara asta sunteți o Regină în pijamale.

Despre brand Gellé Frères

Înființată în 1826, Gellé Frères este o parfumerie cu un scop unic, acela de a o trezi pe Regina care se află în dvs.

Istoria brandului începe atunci când frații Gellé au moștenit formula lui Jean Louis Fargeon, parfumierul Reginei Maria Antoaneta. Ținta lor: de a face cunoscute secretele frumuseții Reginelor mulțumită beneficiilor florilor.

De la început, casa (de parfumuri) a știut cum să exprime un "savoir fleur" unic. Recunoscut pentru inovația sa în parfumerie și cosmetică, Gellé Frères a dezvoltat o cunoaștere a florilor între știință și poezie, capturându-le spiritul în sticluțe prețioase.

Astăzi, acest "savoir fleur" se exprimă singur prin colecția 5 Perfumes Queen Next Door (Parfumuri Regina din noi) Fără conţinut de alcool, parfumul lor floral subtil se dezvăluie singur pe parcursul întregii zile, datorită tehnologiei inovatoare a microîncapsulării.

Firma și-a deschis magazinul emblematic la cea mai bună adresă din Paris. Avenue de l’Opéra este centrul modei și al designului, iarGellé Frères întâmpină aici regine din întreaga lume.

Rating Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée