Garnier Botanic Therapy set de cosmetice

Garnier Botanic Therapy set de cosmetice
Garnier Botanic Therapy set de cosmetice
set de cosmetice

Cod: GAR05955 | Acest produs este momentan indisponibil

Coco Milk & Macadamia Șampon hrănitor pentru păr uscat și aspru + Hair Milk Mask Nourishing Coconut masca de par pentru par uscat si fragil

Descrierea produsului Garnier Botanic Therapy
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un perfect set cosmetic Garnier Botanic Therapy . Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • tratament capilar, pentru un păr frumos și plin de viață
  • pentru regenerarea și nutriția părului
  • pentru păr uscat
  • bucură orice femeie

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr uscat

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.

Rating Garnier Botanic Therapy