Despre marca Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

 


Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.
Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.

întregul text ascundeți textul

Bărbați
Drogherie
Ingrijire corp
Deodorante si antiperspirante
Duș și baie
Ingrijirea corpului
Îngrijirea mâinilor
Pentru copii
Seturi cosmetice
Vergeturi si celulita
Îngrijire ten
Creme tonifiante
Demachierea și curățarea tenului
Îngrijirea ochilor
Îngrijirea pielii
Măști pentru ten
Peeling pentru ten
Pentru copii
Seturi cosmetice
Tonifierea si calmarea pielii
Îngrijirea părului
Machiaj

Ai ales

  • Ambre Solaire
  • Ambre Solaire
Filtru

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Ratingul

  •   2
  •   1