Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini Eau de Toilette pentru femei

51×
Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini Eau de Toilette pentru femei
Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini Eau de Toilette pentru femei
Lichidare de stoc
60 ml
61RON

101,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GBS0225 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini
Compoziție

Un parfum feminin, clasic și mereu actual – aceasta este apa de toaletă pentru femei Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini. O combinație măiastră de aldehide, cu flori, fructe și tonuri lemnoase, care a fost, este și va rămâne atemporală. Un parfum curat și elegant, care încântă orice reprezentantă a sexului frumos.

  • un parfum floral, cu tonuri de fructe și de lemn
  • îndrăgit de fetele și de femeile de toate vârstele
  • poate fi folosit în fiecare zi, tot timpul anului

Compoziția parfumului
Primele tonuri combină fructe, cu bergamotă și aldehide amețitoare. Apoi vine rândul inimii vrăjite, compuse din note de caprifoi, de trandafiri, de lăcrămioare, de iasomie și de floarea soarelui, încununate cu flori albe de portocal. Finalul oriental, care se simte ultimul, vă încântă cu textura mătăsoasă a lemnului de santal, amestecat cu ambră mieroasă, vanilie dulce și mușchi pământiu, de stejar.

Povestea parfumului
Parfumul Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini a fost lansat în anul 1989 și, imediat, a câștigat inimile multor fete și femei. Această apă de toaletă, în flaconul său elegant, este considerată unul dintre parfumurile clasice.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
aldehide, tonuri de fructe, bergamota, lamaie, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, heliotrop, flori de portocal, iasomie, caprifoi, lacramioare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, muschi, vanilie, mosc, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini este numele unei foste jucătoare argentiniene de tenis profesionist, din anii '80 și '90 ai secolului trecut. Ea a devenit una dintre primele celebrități din domeniul sportului care și-au împrumutat numele unui parfum. Primul ei parfum a fost lansat în 1989. De atunci, brandul Gabriela Sabatini își construiește un nume sonor în lumea parfumurilor.
Produsele sale sunt îndrăgite de femeile din întreaga lume pentru parfumul lor natural, proaspăt și original, disponibile la un preț accesibil. Parfumurile Gabriela Sabatini au fost dezvoltate în colaborare cu experți recunoscuți în domeniu, cum ar fi Martin Gras, Dorothee Piot, Harry Fremont, Christophe Raynaud, Francis Deleamont și Gilles Romey.  

Rating Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini51