Despre brandul frei öl

Cosmeticele frei öl sunt dedicate îngrijirii frumuseții și sănătății pielii. Preparatele sunt îmbogățite cu uleiuri naturale, cu substanțe active hrănitoare și cu vitamine. În plus, brandul respectă cele mai stricte standarde farmaceutice și păstrează armonia optimă între tradiție și tehnologia modernă.

 

Toate produsele frei öl sunt produse în Germania, fiind potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală. Eficacitatea ridicată a produselor, dovedită prin studii clinice, face ca frei öl să fie unul dintre cele mai populare branduri de cosmetice de calitate. Povestea sa a început în anii 50, în farmacia lui Walter Bouhon. Walter a creat un ulei împotriva ridurilor pentru soția sa și, în scurt timp, a brevetat tehnologia de fabricație.

Răsfățați-vă și voi cu aceste produse, a căror calitate a trecut cu succes testul timpului. Indiferent că alegeți legendarul ulei de masaj, uleiul de regenerare sau crema hidratantă de la frei öl, veți avea o piele tânără, frumoasă, perfect hrănită și hidratată.

întregul text ascundeți textul