FOREO Issa™ Mini Capete de schimb pentru periuța de dinți sonică revoluționara

FOREO Issa™ Mini Capete de schimb pentru periuța de dinți sonică revoluționara
FOREO Issa™ Mini Capete de schimb pentru periuța de dinți sonică revoluționara
Mango Tango

Cod: FOR0040 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere FOREO Issa™ Mini
Caracteristici

Descriere:
Cap de rezervă pentru periuța de dinți FOREO ISSA™ mini. Capul periuței este compus din fire de păr moi și flexibile, din silicon, care nu deteriorează gingiile și dinții și asigură o curățare perfectă. Este ideal pentru smalțul mai fin al dinților copiilor și pentru persoanele cu gingii sensibile.

Capul periuței este fabricat din silicon fin, cu uscare rapidă și neporos, care permite formarea unui număr de bacterii cu 10.000 mai mic, față de o periuță de dinți clasică, din nailon. 

Capul trebuie să fie înlocuit o dată pe an. Capul de curățare al periuței de dinți FOREO ISSA™ mini este oferit în câteva variante de culori, ca să vă alegeți culoarea proprie.

Efecte

  • îndepărtarea plăcii dentare
  • prevenirea apariției tartrului și a cariilor dentare
  • recomandată pentru dinții copiilor
  • protejarea dinților și a gingiilor sensibile
  • masarea neagresivă a gingiilor

Mod de folosire:
Introduceți noul capul de înlocuire la periuța FOREO ISSA™ mini. Aplicați pasta dvs. de dinți preferată pe periuțăși porniți aparatul. Efectuați curățarea dinților, la fel ca în cazul periuței manuale, timp de două minute. Clătiți gura cu apă.

Caracteristici

Tipul de alimentare
neîncărcabil

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO Issa™ Mini