FOREO Issa™ Hybridperiuta de dinti electrica sonica

FOREO Issa™ Hybrid periuta de dinti electrica sonica
FOREO Issa™ Hybrid periuta de dinti electrica sonica
Cool Black

Cod: FOR0121 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului FOREO Issa™ Hybrid
Caracteristici

Periuța de dinți electrică sonică FOREO Issa™ Hybrid este caracterizată prin vibrații rapide ale perilor, care înlătură placa dentară delicat, dar extrem de eficient.

Caracteristici:

  • masează gingiile și intensifică fluxul sanguin la nivelul acestora
  • curăță eficient chiar și spațiile interdentare
  • cu timer încorporat

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO Issa™ Hybrid