Treci la conținutul principal
FOREO
FOREO
FOREO
FOREO
FOREO
FOREO
Tipul de tenpentru toate tipurile de piele
EfectHidratare, revitalizare, regenerare, fermitate
Tipuri de seturiset cadou
Când se utilizeazăziua și noaptea

Inovatorul lifting facial pe baza tehnologiei cu microcurent, din confortul de acasă.

Păstrați-vă aspectul tineresc și descoperiți secretul tonifierii feței cu ajutorul microcurentului. Dispozitivul de tonifiere facială, FOREO Bear™, mărește fermitatea tenului, atenuează ridurile și liniile fine și accentuează contururile feței.

Folosește o tehnologie cu 5 intensități ale microcurentului și pulsații T-Sonic™, pentru a stimula pielea și mușchii de dedesubt, și oferă un tratament facial foarte energizant, care revitalizează pielea obosita și îmbătrânită. Pentru rezultate maxime, folosiți doar împreună cu serul conductiv.

Cu ajutorul microcapsulelor speciale, serul facial FOREO Serum Serum Serum pătrunde adânc sub bariera cutanată și reține durabil substanțele hidratante și antioxidante. Bucurați-vă de un tratament profesional, la nivel de spa, în confortul de acasă.

Caracteristici:

  • reduce ridurile și liniile fine
  • mărește fermitatea contururilor feței și netezește tenul
  • îmbunătățește microcirculația sângelui în piele
  • relaxează tensiunea din pielea feței
  • oferă tenului un masaj delicat
  • lasă tenul fin și strălucitor

Setul conține:

  • dispozitiv de tonifiere facială, FOREO Bear™
  • ser antioxidant pentru fermitate, FOREO Serum Serum Serum

Mod de utilizare:
Descărcați aplicația FOREO For You și sincronizați FOREO Bear™ cu aplicația. Aplicați un strat subțire de ser pe fața curată sau pe o zonă a gâtului. Porniți aparatul printr-o apăsare pe buton.

Setați intensitatea microcurentului printr-o apăsare rapidă pe buton, câte una pentru fiecare nivel, și dezactivați aparatul T-Sonic™ printr-o apăsare dublă pe buton.

Apăsași ușor ambele bile metalice pe piele și glisați aparatul încet, cu o presiune ușoară, în sus, peste pomeți și frunte, în jurul buzelor și peste linia maxilarului și a gâtului, după cum este necesar.

După finalizare, țineți apăsat butonul universal timp de 3 secunde, pentru a dezactiva aparatul. Apoi fie tapotați în piele serul rămas, fie spălați și uscați fața.


Acest produs este momentan indisponibil | Cod: FOR05262

Foreo BEAR™ dispozitiv de tonifiere facial 1 buc + Foreo Serum Serum Serum ser antioxidant pentru un ten mai ferm 30 ml

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărături din acest brand de peste 700 RON obțineți un cadou grozav: FOREO Micro-Foam Cleanser crema de curatare sub forma de spuma 100 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărături din acest brand de peste 700 RON obțineți un cadou grozav: FOREO Micro-Foam Cleanser crema de curatare sub forma de spuma 100 ml.