Filorga Super Clear Skin set cadou I. pentru femei

Filorga Super Clear Skin set cadou I. pentru femei
Filorga Super Clear Skin set cadou I. pentru femei

Cod: FIL01750 | Acest produs este momentan indisponibil

Scrub&Mask mască exfoliantă oxigenantă pentru regenerarea celulelor pielii 55 ml + Meso-Mask mască antirid pentru o piele mai luminoasa 15 ml

Descriere Filorga Super Clear Skin
Caracteristici

Oferă tenului tău tot ce este mai bun. Setul cosmetic Filorga Super Clear Skin iluminează tenul și-i redă aspectul tineresc.

Mască exfoliantă oxigenată Filorga Scrub & Mask

  • îndepărtează de pe față celulele moarte
  • curăță și strânge porii dilatați
  • lasă tenul neted și iluminat

Mască cu efect antirid Filorga Meso-Mask

  • împrospătează și iluminează vizibil tenul
  • redă tenului fermitatea și are acțiune antirid
  • uniformizează culoarea pielii

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare
Tipuri de seturi
set cadou
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Filorga

Brandul francez Filorga este specialist în cosmetica anti-îmbătrânire, expertiza sa datând din anii ‘70 ai secolului trecut. Atunci, Dr. Tordjman și-a început cercetările în domeniul anti-îmbătrânirii. Brandul a patentat tehnologia NCTF® - o soluție care încetinește procesul îmbătrânirii și corectează imperfecțiunile deja apărute. Produsele au fost dezvoltate mai întâi de laboratoarele Filorga. Exfoliatoarele din acizi de fructe, mezoterapia și injecțiile cu acid hialuronic au înregistrat un imens succes, printre profesioniștii în dermatologie și cei în medicină estetică.

Inspirat de succesele sale în tratamentele profesionale, Filorga a lansat, în anul 2007, primul său produs pentru uz la domiciliu. Colecția Medi-Cosmetique® oferă soluții neinvazive, dar cu rezultate excelente. Eficiența cremei Filorga Time Filler sau a măștii Meso Mask poate fi testată și acasă, fără a fi necesară o vizită la clinică. Cosmeticele Filorga estompează ridurile și redau pielii strălucirea, densitatea și fermitatea, pielea devenind mai frumoasă, fără imperfecțiuni și fără simptome de îmbătrânire.

Rating Filorga Super Clear Skin