Filorga Oxygen-Peelset de cosmetice I. (pentru hidratare intensa)

Filorga Oxygen-Peel set de cosmetice I. (pentru hidratare intensa)
Filorga Oxygen-Peel set de cosmetice I. (pentru hidratare intensa)
Economisiți
81RON

Economisiți 30%
set de cosmetice I. (pentru hidratare intensa)
57RON

Cod: FIL01995 | În stoc

tonic pentru netezire 50 ml + ser cu hidratare intensiva 7 ml + mască antirid 7 ml + Crema de fata pentru hidratare si fermitate 15 ml + cremă de netezire pentru iluminarea pielii în zona ochilor 4 ml

1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile Filorga de minim 270 RON, vă oferim un mini set cu produse de top din acest brand. Setul conține: produs de îngrijire împotriva ridurilor din zona ochilor la 4 ml, 7 ml mască împotriva ridurilor și strălucirii pielii, 7 ml cremă pentru îngrijirea complexă antirid.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 30.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Filorga Oxygen-Peel
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos

Caracteristici:

  • o rutină completă pentru îngrijirea zilnică
  • bucură orice femeie
  • pentru hidratarea intensă a tenului

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
exfoliere
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
acid hialuronic

Despre brand Filorga

Brandul francez Filorga este specialist în cosmetica anti-îmbătrânire, expertiza sa datând din anii ‘70 ai secolului trecut. Atunci, Dr. Tordjman și-a început cercetările în domeniul anti-îmbătrânirii. Brandul a patentat tehnologia NCTF® - o soluție care încetinește procesul îmbătrânirii și corectează imperfecțiunile deja apărute. Produsele au fost dezvoltate mai întâi de laboratoarele Filorga. Exfoliatoarele din acizi de fructe, mezoterapia și injecțiile cu acid hialuronic au înregistrat un imens succes, printre profesioniștii în dermatologie și cei în medicină estetică.

Inspirat de succesele sale în tratamentele profesionale, Filorga a lansat, în anul 2007, primul său produs pentru uz la domiciliu. Colecția Medi-Cosmetique® oferă soluții neinvazive, dar cu rezultate excelente. Eficiența cremei Filorga Time Filler sau a măștii Meso Mask poate fi testată și acasă, fără a fi necesară o vizită la clinică. Cosmeticele Filorga estompează ridurile și redau pielii strălucirea, densitatea și fermitatea, pielea devenind mai frumoasă, fără imperfecțiuni și fără simptome de îmbătrânire.

Rating Filorga Oxygen-Peel