Filorga UV-Bronze

gel calmant pentru intensificarea bronzului

Filorga UV-Bronze gel calmant pentru intensificarea bronzului
Filorga UV-Bronze gel calmant pentru intensificarea bronzului
200 ml

Cod: FIL1584 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Filorga UV-Bronze
200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descrierea produsului Filorga UV-Bronze

Gelul calmant după expunerea la soare Filorga Medi-Cosmetique UV Bronze hrănește pielea solicitată de soare și prelungește rezistența bronzului.

Caracteristici:

  • calmează pielea după bronzare
  • prelungește aspectul bronzat al pielii
  • menține pielea hidratată
  • consistența de tip gel asigură întinderea facilă a produsului

Compoziție:

  • ulei de argan, caise, migdale și avocado
  • acid hialuronic – hidratează intens pielea
  • fără ingrediente de auto-bronzare DHA

Mod de aplicare:
Crema se aplică pe față și pe întregul corp, după expunerea la soare, masând delicat, cu mișcări circulare. Se lasă să se absoarbă complet.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Filorga

Brandul francez Filorga este specialist în cosmetica anti-îmbătrânire, expertiza sa datând din anii ‘70 ai secolului trecut. Atunci, Dr. Tordjman și-a început cercetările în domeniul anti-îmbătrânirii. Brandul a patentat tehnologia NCTF® - o soluție care încetinește procesul îmbătrânirii și corectează imperfecțiunile deja apărute. Produsele au fost dezvoltate mai întâi de laboratoarele Filorga. Exfoliatoarele din acizi de fructe, mezoterapia și injecțiile cu acid hialuronic au înregistrat un imens succes, printre profesioniștii în dermatologie și cei în medicină estetică.

Inspirat de succesele sale în tratamentele profesionale, Filorga a lansat, în anul 2007, primul său produs pentru uz la domiciliu. Colecția Medi-Cosmetique® oferă soluții neinvazive, dar cu rezultate excelente. Eficiența cremei Filorga Time Filler sau a măștii Meso Mask poate fi testată și acasă, fără a fi necesară o vizită la clinică. Cosmeticele Filorga estompează ridurile și redau pielii strălucirea, densitatea și fermitatea, pielea devenind mai frumoasă, fără imperfecțiuni și fără simptome de îmbătrânire.