Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry gel de dus si baie

Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry gel de dus si baie
Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry gel de dus si baie
425 ml

Cod: FAR02740 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry
Caracteristici

Baia de ulei Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry ameliorează starea de oboseală și induce o senzație de bunăstare.

Gelul de duș Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • hrănește și catifelează pielea uscată
  • acțiune relaxantă
  • catifelează pielea
  • spală pielea și îndepărtează impuritățile

Cum se utilizează:
Se toarnă direct în baie și se amestecă. Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Farmona

p>Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.  

Rating Farmona Tutti Frutti Orange & Strawberry