FarmonaTutti Frutti Cherry & Currant set cadou (pentru corp)

Farmona Tutti Frutti Cherry & Currant set cadou (pentru corp)
Farmona Tutti Frutti Cherry & Currant set cadou (pentru corp)
Nou
Livrare gratuită
set cadou (pentru corp)
58RON

În stoc | 58,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: FAR03920

balsam pentru corp 200 ml + crema de maini 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Farmona Tutti Frutti Cherry & Currant.

Setul conține:

  • balsam pentru corp 200 ml
  • crema de maini 75 ml

Caracteristici:

  • pentru o piele fină și perfect suplă
  • ambalare cadou
  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.