Farmona Seboravit

ingrijire leave-in pentru par gras

Farmona Seboravit ingrijire leave-in pentru par gras
Farmona Seboravit ingrijire leave-in pentru par gras
Farmona Seboravit ingrijire leave-in pentru par gras
200 ml
26RON

Cod: FAR1597 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 12.12.2018
ridicare personală
miercuri, 12.12.2018
Farmona Seboravit
200 ml | 26RON

Descriere cosmetice Farmona Seboravit

Tratamentul fără clătire Farmona Seboravit oferă părului spălat toate cele necesare.

Caracteristici:

  • mărește densitatea și rezistența părului
  • are efect regenerator
  • disciplinează părul rebel

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește. Se pieptănă.

Caracteristici

Consistență
ulei
Efect
Controlul sebumului excesiv, Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de păr
par gras

Despre brand Farmona

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.