Farmona Radical Thin & Delicate Hairșampon uscat pentru par fin

Farmona Radical Thin & Delicate Hair șampon uscat pentru par fin
Farmona Radical Thin & Delicate Hair șampon uscat pentru par fin
180 ml

Cod: FAR2466 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Farmona Radical Thin & Delicate Hair
Caracteristici

Șamponul uscat Farmona Radical Thin & Delicate Hair redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • creează un volum bogat și aerisit
  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat
  • împrospătează și aerisește

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Efect
păr voluminos
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Farmona

p>Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.  

Rating Farmona Radical Thin & Delicate Hair