Skip to main content

FarmonaRadical Nail Architect lac intaritor de baza pentru unghii

1×
Farmona Radical Nail Architect lac intaritor de baza pentru unghii
Farmona Radical Nail Architect lac intaritor de baza pentru unghii
Lichidare de stoc
Economisiți
26RON

Economisiți 34%
12 ml
17RON

4 de buc. în stoc | 141,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: FAR03768
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Preparatul Farmona Radical Nail Architect asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

  • întărește unghiile
  • netezește suprafața unghiei
  • regenerează eficient unghiile

Cum se utilizează:
Se aplică un strat direct pe unghii.

Caracteristici

Efect
nutriție, fermitate

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.