FarmonaNivelazione gel pentru curățarea mâinilor antibacterial

Farmona Nivelazione gel pentru curățarea mâinilor antibacterial
Farmona Nivelazione gel pentru curățarea mâinilor antibacterial
Promoție
Economisiți
21RON

Economisiți 33%
100 ml
14RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 14,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: FAR03832
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Un ajutor indispensabil pentru menținerea mâinilor curate oriunde v-ați afla. Gelul de mâini Farmona Nivelazione Nivelazione este ideal pentru îndepărtarea murdăriei de pe piele, ceea ce este deosebit de apreciat atunci când apa și săpunul nu sunt disponibile.

Caracteristici:

  • lasă mâinile curate igienic
  • efecte de hidratare și înmuiere
  • cu miros proaspăt plăcut
  • efect antibacterian

Cum se utilizează:
Aplicați o cantitate mică de produs în palmă și răspândiți-l până se absoarbe în ambele mâini. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.