Farmona Herbal Care Kids ulei pentru baie pentru copii

Farmona Herbal Care Kids ulei pentru baie pentru copii
Farmona Herbal Care Kids ulei pentru baie pentru copii
Nou
300 ml
53RON

18RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: FAR03894 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 11.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 10.03.2021

Descrierea produsului Farmona Herbal Care Kids
Caracteristici

Produsul Farmona Herbal Care Kids îngrijește delicat pielea copilului la îmbăiere.

Caracteristici:

  • hrănește și catifelează pielea uscată
  • spală delicat
  • întărește bariera de protecție a pielii
  • miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se toarnă direct în baie și se amestecă.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ulei
combinație de uleiuri
Efect
Hidratare, regenerare

Despre brand Farmona

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.  

Rating Farmona Herbal Care Kids