FacEvolution EyebrowPlus

set cosmetice II.

FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice II.
FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice II.
FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice II.
Livrare gratuită
set cosmetice II.
217RON

Cod: FAE2750 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Hair Plus Mascara 6 ml + Eyebrow Plus Dark Gel Colours 2 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 26.09.2018
ridicare personală
miercuri, 26.09.2018
FacEvolution EyebrowPlus
set cosmetice II. | 217RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand FacEvolution

Brandul cosmetic FacEvolution se adresează femeilor şi frumuseţii lor. Dacă sunteţi în căutarea unor gene mai lungi, unor buze mai pline sau a unui păr mai des şi mai voluminos, atunci produsele FacEvolution sunt exact ceea ce vă trebuie!
Firma FacEvolution a fost înfiinţată în anul 2005, la Salzburg, cu scopul de a le oferi femeilor produse cosmetice inovatoare şi de calitate, care îşi îndeplinesc cu adevărat promisiunile. Cosmetice FacEvolution conţin ingrediente naturale unice, care au rezultate de lungă durată. Efectele cosmeticelor FacEvolution au fost, de asemenea, confirmate prin studii clinice extinse.
În oferta brandului FacEvolution mai găsiţi ser pentru creşterea genelor şi a sprâncenelor, ruj cu efect de mărire a buzelor, suplimente pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinilor, loţiune tonică pentru păr deteriorat, precum şi alte produse unice pentru frumuseţea dumneavoastră! Cu produsele FacEvolution puteţi obţine foarte uşor o frumuseţe naturală, fără intervenţii medicale, recăpătându-vă astfel încrederea de sine!  

Meniu