FacEvolution EyebrowPlus

set cosmetice I.

FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice I.
FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice I.
FacEvolution EyebrowPlus set cosmetice I.
Lichidare de stoc
set cosmetice I.
182RON

Cod: FAE2749 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Setul contine: Hair Plus Mascara 6 ml + Eyebrow Plus Light Gel Colours 2 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
luni, 25.03.2019
FacEvolution EyebrowPlus
set cosmetice I. | 182RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand FacEvolution

Brandul cosmetic FacEvolution se adresează femeilor şi frumuseţii lor. Dacă sunteţi în căutarea unor gene mai lungi, unor buze mai pline sau a unui păr mai des şi mai voluminos, atunci produsele FacEvolution sunt exact ceea ce vă trebuie!
Firma FacEvolution a fost înfiinţată în anul 2005, la Salzburg, cu scopul de a le oferi femeilor produse cosmetice inovatoare şi de calitate, care îşi îndeplinesc cu adevărat promisiunile. Cosmetice FacEvolution conţin ingrediente naturale unice, care au rezultate de lungă durată. Efectele cosmeticelor FacEvolution au fost, de asemenea, confirmate prin studii clinice extinse.
În oferta brandului FacEvolution mai găsiţi ser pentru creşterea genelor şi a sprâncenelor, ruj cu efect de mărire a buzelor, suplimente pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinilor, loţiune tonică pentru păr deteriorat, precum şi alte produse unice pentru frumuseţea dumneavoastră! Cu produsele FacEvolution puteţi obţine foarte uşor o frumuseţe naturală, fără intervenţii medicale, recăpătându-vă astfel încrederea de sine!