Treci la conținutul principal

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UCIGAȘUL NOSTRU DE COȘURI!

Doriți să aveți senzația unui ten sănătos? ESPADA oferă posibilitatea de a lua totul de la zero! Acest dispozitiv eficient, asemănător unei săbii laser, asigură un ten frumos, curat și fin. ESPADA utilizează tehnologia dublă LED-Pulse pentru un efect de vindecare suplimentar, este confecționat din silicon antibacterian și are un senzor inteligent pentru ten, care permite utilizarea în deplină siguranță a luminii profesionale albastre LED în combaterea acneei.

 

Puterea dublă a luminii LED albastre precise cu laser și a pulsațiilor T-Sonic™ distruge bacteriile responsabile de acnee, elimină coșurile deja formate sau urmele acestora, reduce imperfecțiunile și inflamațiile și reglează producția de sebum pentru a preveni noi apariții ale acneei. Trebuie doar să curățați tenul, să porniți dispozitivul ESPADA și apoi doar să ȚINTIȚI, TRATAȚI ȘI ÎNDEPĂRTAȚI toate imperfecțiunile!

întregul text ascundeți textul

MOD DE UTILIZARE

1. PREGĂTIȚI Îndepărtați toate impuritățile și make-up-ul de pe ten. Lumina albastră a dispozitivului ESPADA funcționează cel mai bine pe tenul curat și uscat.

2.ȚINTIȚI Activați dispozitivul cu o singură apăsare a butonului central și îndreptați lumina roșie spre coș. 

3. TRATAȚI Aplicați ușor dispozitivul pe coș și țineți-l pe loc timp de 30 de secunde. Dispozitivul vă va avertiza cu impulsuri când tratamentul este finalizat.

4. ȘI DIN NOU După 30 de secunde, treceți la următoarea zonă problematică a feței pe care doriți să o tratați și repetați procesul.

ULTIMUL PAS SPRE UN TEN PERFECT

Descoperiți frumusețea unui ten curat, calmat și sigur pe sine cu ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution!

Acest gel concentrat, dar lejer, conține 2% acid salicilic eficient & hamamelis pentru o exfoliere delicată și desfundarea porilor, niacinamidă & ulei de tea tree pentru minimizarea rapidă a erupțiilor, reducerea imperfecțiunilor persistente, reducerea roșeții și a acneei noi formate, precum și o combinație de pantenol & acid lactobionic pentru calmarea și hidratarea tenului, asigurând un aspect impecabil și radiant.

ȘI MAI EFICIENT ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA ACNEEI!

BHA+PHA Blemish Solution face parte din colecția ESPADA™ și poate fi utilizată și ca o soluție rapidă pentru coșurile de suprafață.

De asemenea, poate fi combinat cu dispozitivul antiacneic cu lumină LED albastră ESPADA™ pentru a combate coșurile înainte ca acestea să apară la suprafață. Astfel, lupta dvs. împotriva acneei să va fi super-eficientă, deoarece vă va ajuta cu puterea dublă de a ținti fiecare imperfecțiune în parte.