EutopieNo. 7 Eau de Parfum unisex

Eutopie No. 7 Eau de Parfum unisex
Eutopie No. 7 Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
710RON

Economisiți 14%
100 ml
604RON

604,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ETP00493 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Eutopie No. 7
Compoziție

O nouă zi, o nouă ocazie de a trece peste noi provocări. Apa de parfum unisex Eutopie No. 7 vă înviorează spiritul, astfel încât să vă puteți urma cu îndrăzneală instinctele. Porniți zilnic spre noi aventuri.

  • parfum floral
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție completă

ETHYL ALCOHOL LILIAL (LYSMERAL, LYSMAL, LILESTRALIS) 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8-TETRAMETHYL-2-NAPHTHALENYL)ETHANONE (OTNE) TETRAHYDRO-2-ISOBUTYL-4-METHYL-PYRAN-4-OL 3,7-DIMETHYL-1,6-NONADIEN-3-OL ALPHA-METHYL-3,4-METHYLENE-DIOXYHYDROCINNAMIC ALDEHYDE (MMDHCA) 2-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE 3-METHYLCYCLOPENTADECENONE PHENYLETHYL ALCOHOL CITRONELLYL ACETATE CITRONELLOL HEXYL ACETATE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, galbanum, coacaze negre, gălbenele
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, iasomie, mimoza, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, piersica, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Rating Eutopie No. 7