Estée LauderYouth-Dew Indulgent Duo set cadou (pentru femei)

1×
Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo set cadou (pentru femei)
Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo set cadou (pentru femei)

Cod: EST11627 | Acest produs este momentan indisponibil

Youth Dew Eau de Parfum pentru femei 67 ml + Youth Dew crema de corp 92 ml

Descriere Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Setul conține:

  • Youth Dew Eau de Parfum pentru femei 67 ml
  • Youth Dew crema de corp 92 ml

Caracteristici:

  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, picante
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo