Estée Lauder White Linen set cadou (pentru femei)

Estée Lauder White Linen set cadou (pentru femei)
Estée Lauder White Linen set cadou (pentru femei)
Livrare gratuită
299RON

299,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: EST11626 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum pentru femei 60 ml + lapte de corp 100 ml

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Estée Lauder de minim 299 RON și primiți cadou parfumul Youth Dew la 67 ml și o loțiune mini pentru corp.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Estée Lauder White Linen
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Estée Lauder White Linen , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Setul conține:

  • Eau de Parfum pentru femei 60 ml
  • lapte de corp 100 ml

Caracteristici:

  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • ediție specială de Crăciun
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, aldehidice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder White Linen