Estée LauderWhite Linen pudră pentru corp cu particule stralucitoare

Estée Lauder White Linen pudră pentru corp cu particule stralucitoare
Estée Lauder White Linen pudră pentru corp cu particule stralucitoare
Economisiți
291RON

Economisiți 19%
100 g
233RON

233,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: EST10960 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Estée Lauder White Linen
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Estée Lauder White Linen vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărei femei
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
pudra

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder White Linen