Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift

Cremă antiriduri cu efect de lifting si iluminare

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Cremă antiriduri cu efect de lifting si iluminare
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Cremă antiriduri cu efect de lifting si iluminare
Livrare gratuită
50 ml
1.286RON

Cod: EST3820 | 1 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift
50 ml | 1.286RON

Descrierea produsului Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift

Produsul Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift contribuie la obținerea unui ten frumos, fără riduri.

Caracteristici:

  • ajută la eliminarea ridurilor
  • previne formarea unor riduri noi
  • asigură un aspect radiant și tineresc

Cum se utilizează:
Se aplică pe piele, în strat subțire. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Caracteristici

Când se utilizează
ziua
Consistență
crema
Efect
anti-age, Hidratare, iluminare, lifting și fermitate, nutriție, regenerare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Vârsta
riduri

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.