Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamondcremă facială de lux energizantă cu extract de trufe

1×
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cremă facială de lux energizantă cu extract de trufe
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cremă facială de lux energizantă cu extract de trufe
50 ml

Cod: EST3227 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond
Caracteristici

Oferiți tenului dvs. o transformare excepțională. Luxoasa cremă facială energizantă, cu extract de trufe, Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond îl transformă vizibil, încă de la prima aplicare. Conține extract de trufe diamant negre, una dintre cele mai prețioase comori ale naturii. Trufele, pline cu substanțe rare, sunt recoltate în perioada cea mai rece a iernii. Sunt apoi măcinate într-o pulbere fină, din care se extrage concentratul. Această infuzie de vitalitate, dizolvată într-o cremă fină și catifelată, lasă tenul vizibil mai luminos, mai ferm și mai fortificat.

Crema facială Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond face parte din linia exclusivă Estée Lauder, de îngrijire a pielii, lansată în 1956. Astăzi, formula acestei linii se bazează nu numai pe ingrediente rare, ci și pe cele mai noi și mai puternice metode științifice. Folosiți forța ingredientelor de lux și oferiți tenului dvs. un impuls energetic, datorită căruia combate cu ușurință semnele îmbătrânirii premature.

Caracteristici:

  • iluminează tenul
  • ridică și definește contururile faciale
  • elimină semnele de îmbătrânire
  • uniformizează nuanța tenului
  • hidratează și catifelează
  • produs non-comedogenic
  • testat dermatologic și oftalmologic

Ingrediente:

  • extract de trufe negre - conferă tenului energie și luminozitate

Mod de utilizare:
Se masează în piele dimineața și seara, peste serul din gama Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Efect
Hidratare, iluminare, lifting
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond