Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB

make up hidratant

1×
Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB make up hidratant
Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB make up hidratant
culoare 1.0 30 ml

Cod: EST2642 | Acest produs este momentan indisponibil
Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB
culoare 1.0 30 ml

Caracteristici

Consistență
fond de ten lichid
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.