Estée Lauder Advanced Night Repairser de noapte antirid editie limitata

Estée Lauder Advanced Night Repair ser de noapte antirid editie limitata
Estée Lauder Advanced Night Repair ser de noapte antirid editie limitata
50 ml

Cod: EST4643 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Estée Lauder Advanced Night Repair
Caracteristici

Descriere:
Serul luxos anti-rid pentru noapte Estee Lauder Advanced Night Repair reduce vizibil, în timpul somnului, toate semnele de îmbătrânire a tenului.

Eficiența serului a fost testată și demonstrată în repetate rânduri. Prin formula sa specială, lasă tenul moale, radiant și întinerit.

În plus, serul uniformizează nuanța pielii, o calmează și o regenerează. Este neparfumat și testat dermatologic și oftalmologic. Nu conține ulei și nu astupă porii. Trezește-te mai frumoasă în fiecare zi!

Efecte:

  • elimină ridurile și previne formarea acestora
  • menține hidratarea tenului
  • calmează și catifelează tenul
  • uniformizează nuanța pielii și o iluminează

Compoziție:

  • tehnologia ChronoluxCB ™ – îmbunătățește reînnoirea naturală a pielii

Mod de aplicare:
Seara, pe tenul uscat, se aplică câteva picături cu ajutorul picurătorului, înainte de aplicarea altor produse. Se întinde cu mișcări delicate, pe față și pe gât.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare, nutriție

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Advanced Night Repair