Estée Lauder Advanced Night Repair

masca de fata din olive efect regenerator

Estée Lauder Advanced Night Repair masca de fata din olive efect regenerator
Estée Lauder Advanced Night Repair masca de fata din olive efect regenerator
Estée Lauder Advanced Night Repair masca de fata din olive efect regenerator
Livrare gratuită
30 ml
404RON

Cod: EST4573 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 22.10.2018
ridicare personală
luni, 22.10.2018
Estée Lauder Advanced Night Repair
30 ml | 404RON

Descriere cosmetice Estée Lauder Advanced Night Repair

Produsul Estée Lauder Advanced Night Repair este alegerea corectă în lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Caracteristici:

  • conferă pielii vitalitate și prospețime
  • mărește fermitatea și elasticitatea
  • promovează regenerarea naturală și capacitatea de autoapărare
  • reface aspectul tineresc și radios

Cum se utilizează:
Se aplică pe piele, în strat subțire. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

Caracteristici

După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, nutritie si deshidratare, prevenirea aparitiei ridurilor, regenerarea si revigorarea densitatii pielii, riduri si linii, tonifiere si elasticitate
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele, primele riduri, riduri, ten matur

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.