EssenceThe Glowing Golds pudra bronzanta stralucitoare

Essence The Glowing Golds pudra bronzanta stralucitoare
Essence The Glowing Golds pudra bronzanta stralucitoare
culoare 01 Live Life Golden! 7 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ESS08755

Bronzerul Essence The Glowing Golds îmbunătățește aspectul tenului și îi conferă un efect de bronz lejer.

Caracteristici:

  • conferă tenului un aspect ușor bronzat
  • arată natural pe piele
  • produsul se poate folosi și la conturare
  • conferă obrajilor un aspect sănătos și proaspăt

Cum se utilizează:
Pentru definirea feței și evidențierea contururilor, se va aplica pe părțile laterale ale frunții, sub pomeți, în josul bărbiei și pe marginile nasului.

Caracteristici

Substanțe active
vitamina E

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.