Essence My Power Is Earth paletă cu farduri de ochi

1×
Essence My Power Is Earth paletă cu farduri de ochi
Essence My Power Is Earth paletă cu farduri de ochi
culoare 02 Down to Earth 7.2 g

Cod: ESS08672 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Catrice și Essence de minim 45 RON și aveți livrarea gratuită

Descriere Essence My Power Is Earth
Caracteristici

Paleta pentru machiaj ochilorEssence My Power Is Earth oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • efect sclipitor și mat
  • permite crearea unui machiaj variat
  • pentru machiaj de zi și de seară

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, verde, auriu, portocaliu
Efect
mat, sclipitor

Despre brand Essence

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.

Rating Essence My Power Is Earth1