EssenceMINI ambalaj economic (de buze)

Essence MINI ambalaj economic (de buze)
Essence MINI ambalaj economic (de buze)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ESS08766

luciu de buze pentru un volum suplimentar 1,2 g + balsam de buze 1,5 g

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Essence MINI . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • luciu de buze pentru un volum suplimentar 1,2 g
  • balsam de buze 1,5 g

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează buzele
  • conferă volum buzelor
  • nuanță incoloră

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de luciu pe buze, pentru un efect instantaneu de mărire a volumului. Aplicați o cantitate mică pe buzele curate și împrejurul acestora, apoi lăsați să se absoarbă.

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Protecție împotriva soarelui
fără SPF

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.