EssenceMagical Eyes Set set cadou

Essence Magical Eyes Set set cadou
Essence Magical Eyes Set set cadou

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ESS08868

Lash Princess mascara pentru curbare si alungire + mascara pentru sprâncene + Daily Dose of Love paletă cu farduri de ochi + tus de ochi

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Essence Magical Eyes Set . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Lash Princess mascara pentru curbare si alungire
  • mascara pentru sprâncene
  • Daily Dose of Love paletă cu farduri de ochi
  • tus de ochi

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • pentru ochi perfect accentuați

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
alb, negru, maro, roz, roșu, auriu, portocaliu
Tipuri de seturi
set cadou
Efect
mat, sclipitor

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.