eShave Orange Sandalwood

ulei înainte de ras

eShave Orange Sandalwood ulei înainte de ras
eShave Orange Sandalwood ulei înainte de ras
59 ml
109RON

Cod: ESH00063 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.07.2019
Ridicare personală
joi 25.07.2019
eShave Orange Sandalwood
59 ml | 109RON

Descrierea produsului eShave Orange Sandalwood

Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul eShave Orange Sandalwood este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.

Caracteristici:

  • ajută la obținerea unui bărbierit neted și precis

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand eShave

Brandul eShave le oferă bărbaților din întreaga lume un bărbierit mai plăcut. Brandul a fost înființat în 1996, de ambițioasa întreprinzătoare Danielle Malka, care, în timpul vizitei sale la Londra, a fost impresionată de nivelul ridicat al serviciilor de frizerie locale. Acest lucru a inspirat-o să creeze o linie de produse unice, bazate pe conceptul tradițional al bărbieritului umed, adaptate însă bărbatului modern, din secolul al XXI-lea. Se bazează pe trei etape importante ale unui program de ras special, datorită căruia fiecare bărbat se poate bărbieri acasă, în deplin confort.

Aparatele de bărbierit și pămătufurile eShave sunt fabricate din cele mai fine materiale, iar designul lor unic este la rândul său o operă de artă. Spumele de ras eShave au arome și texturi foarte plăcute, datorită ingredientelor de înaltă calitate. Toate produsele de bărbierit eShave sunt produse cu respect față de mediu, nu conțin sulfați, au ambalaje ecologice și sunt potrivite și pentru vegani.