Ermenegildo Zegna Florentine Iris Eau de Parfum pentru barbati

Ermenegildo Zegna Florentine Iris Eau de Parfum pentru barbati
Ermenegildo Zegna Florentine Iris Eau de Parfum pentru barbati
Promoție
Livrare gratuită
Nou
Economisiți
1.139RON

Economisiți 50%
100 ml
564RON

Cod: ERM00525 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.01.2021

Descriere parfum Ermenegildo Zegna Florentine Iris
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de parfum pentru bărbați Ermenegildo Zegna Florentine Iris vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum catifelat
  • apreciat de orice gentleman modern
  • iese în evidență la bărbații care nu se tem să fie ei înșiși
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
iris, iasomie, violeta, mosc, bergamota calabriana
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Ermenegildo Zegna

p>Una dintre cele mai exclusiviste şi, de asemenea, cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte de modă pentru bărbaţi poartă numele de Ermenegildo Zegna. Începuturile acestei firmei familiale italiene datează din secolul al XIX-lea, când Ermenegildo Zegna a decis să deschidă o firmă de textile. Ermenegildo Zegna rămâne în continuare o afacere de familie, condusă momentan de a patra generaţie a familiei Zegna.
Ermenegildo Zegna şi-a transformat visul în realitate atunci când a început să croiască îmbrăcăminte pentru bărbaţi, caracterizată prin calitate, prin selectarea celor mai bune materiale şi prin diverse inovaţii. Şi-a respectat întotdeauna propria intuiţie şi nu a dat greş. În anii treizeci, firma lui cuprindea deja peste o mie de angajaţi. Astfel au apărut colecţii unice pentru bărbaţi, costume şi îmbrăcăminte sport de lux. Astăzi deţine peste 500 de buticuri în întreaga lume.
În anii nouăzeci, a apărut primul parfum Ermenegildo Zegna. În colaborare cu parfumierii Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Antoine Lie, Pierre Negrin, Olivier Gillotin, Daniela (Roche) Andrier, Alain Muraour, Rosendo Mateu, Frank Voelkl şi Harry Fremont, au apărut treptat noi parfumuri, îndrăgite acum în întreaga lume.  

Rating Ermenegildo Zegna Florentine Iris