Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin

eau de toilette pentru barbati 125 ml

Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin eau de toilette pentru barbati 125 ml
Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin eau de toilette pentru barbati 125 ml
125 ml

Cod: ERM0034 | Acest produs este momentan indisponibil
Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin
125 ml

Descriere parfum Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin

Parfumul Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum citric
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
bergamota, mandarina, menta, muschi, petitgrain - ulei de portocala amara
Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Ermenegildo Zegna

Una dintre cele mai exclusiviste şi, de asemenea, cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte de modă pentru bărbaţi poartă numele de Ermenegildo Zegna. Începuturile acestei firmei familiale italiene datează din secolul al XIX-lea, când Ermenegildo Zegna a decis să deschidă o firmă de textile. Ermenegildo Zegna rămâne în continuare o afacere de familie, condusă momentan de a patra generaţie a familiei Zegna.
Ermenegildo Zegna şi-a transformat visul în realitate atunci când a început să croiască îmbrăcăminte pentru bărbaţi, caracterizată prin calitate, prin selectarea celor mai bune materiale şi prin diverse inovaţii. Şi-a respectat întotdeauna propria intuiţie şi nu a dat greş. În anii treizeci, firma lui cuprindea deja peste o mie de angajaţi. Astfel au apărut colecţii unice pentru bărbaţi, costume şi îmbrăcăminte sport de lux. Astăzi deţine peste 500 de buticuri în întreaga lume.
În anii nouăzeci, a apărut primul parfum Ermenegildo Zegna. În colaborare cu parfumierii Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Antoine Lie, Pierre Negrin, Olivier Gillotin, Daniela (Roche) Andrier, Alain Muraour, Rosendo Mateu, Frank Voelkl şi Harry Fremont, au apărut treptat noi parfumuri, îndrăgite acum în întreaga lume.  

Rating Ermenegildo Zegna Essenze Collection: Sicilian Mandarin

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!