EP LineMinnie set cadou (pentru unghii) pentru copii

1×
EP Line Minnie set cadou (pentru unghii) pentru copii
EP Line Minnie set cadou (pentru unghii) pentru copii
set cadou (pentru unghii) pentru copii

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: EPL04225

lac de unghii pentru copii 3 buc

Un cadou pentru tine
-15% la achiziția a cel puțin 3 produse din categoria Mama și copilul. Reducere se deduce automat în coșul de cumpărături și nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Pe primul loc, distracția. Produsul EP Line Minnie amuză copiii, le permite să se simtă pentru scurt timp „oameni mari“, iar designul său jucăuș îi garantează succesul.

Setul conține:

  • lac de unghii pentru copii 3 buc

Caracteristici:

  • pentru micuții în pas cu moda
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • ambalare cadou deosebită

Caracteristici

Culoare
violet, albastru, roz
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul de lac
de bază
Efect
strălucitor

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.