EP LineFrozen set cadou (pentru unghii)

EP Line Frozen set cadou (pentru unghii)
EP Line Frozen set cadou (pentru unghii)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: EPL04087

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic EP Line Frozen. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Eau de Toilette 30 ml
  • lac de unghii 5 ml
  • lac de unghii 5 ml
  • luciu

Caracteristici:

  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică
  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice mică domnișoară

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Compoziție

Culoare
transparent
Grupe de parfumuri
altele
Efect
nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul de lac
se usucă rapid
Efect
strălucitor

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.