EP Line Frozen perie de par

EP Line Frozen perie de par
EP Line Frozen perie de par

Cod: EPL04154 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului EP Line Frozen

Pieptenele pentru păr EP Line Frozen este un ajutor indispensabil, atât pentru coafatul zilnic, cât și pentru coafurile complicate.

Caracteristici:

  • neagresiv față de piele
  • are formă ergonomică, pentru o descurcare comodă a părului
  • extrem de flexibil și ușor

Cum se utilizează:
Se pieptănă părul cu treceri lungi, de la rădăcini la vârfuri.

Despre brand EP Line

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.

Rating EP Line Frozen