EP Line Lollipopz Eau de Toilette pentru copii

EP Line Lollipopz Eau de Toilette pentru copii
EP Line Lollipopz Eau de Toilette pentru copii
30 ml
30RON

100RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: EPL04016 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 01.03.2021

Descriere parfum EP Line Lollipopz
Compoziție

„Mami, și eu vreau parfum!“ Apa de toaletă pentru copii EP Line Lollipopz împlinește visul micii prințese, care se va simți ca o domnișoară mare.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • parfum dulce
  • un design jucăuș, care se potrivește perfect în camera copiilor
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Compozitie
para, muschi, cihlimbar, cedru, mosc, caramel
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand EP Line

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.

Rating EP Line Lollipopz