EP LineDouble Color bile eferverscente pentru baie

EP Line Double Color bile eferverscente pentru baie
EP Line Double Color bile eferverscente pentru baie
Economisiți
17RON

Economisiți 5%
170 g
16RON

În stoc | 9,41RON / 100 g, incl. TVA | Cod: EPL03894
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Caracteristici:

  • creează o spumă ușoară
  • oferă o senzație de confort și de liniște
  • miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se introduce în baia caldă și se lasă să se dizolve.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.