EP LineAvengers set cadou pentru copii

EP Line Avengers set cadou pentru copii
EP Line Avengers set cadou pentru copii
Nou
Livrare gratuită
72RON

În stoc | 72,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: EPL04223

Eau de Toilette pentru copii 90 ml + spuma de baie 300 ml + breloc + geanta de cosmetice

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Ajutați ca îngrijirea copilului să devină mai ușoară și mai plăcută, pentru dvs. sau pentru o altă mămică. Setul pentru bebeluși EP Line Avengers este plin de lucruri indispensabile, pe care orice mamă grijulie le va aprecia. Un set practic, cu care nu aveți cum să dați greș.

Setul conține:

  • Eau de Toilette pentru copii 90 ml
  • spuma de baie 300 ml
  • breloc
  • geanta de cosmetice

Caracteristici:

  • ambalare cadou deosebită
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • după celebrul basm ecranizat pentru copii

Compoziție

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.