Emanuel UngaroFruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette pentru femei

Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette pentru femei
Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
229RON

Economisiți 44%
100 ml
126RON

126,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: EMA0378 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru femei Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum floral
  • parfum acvatic, cu tonuri marine
  • parfum dulce
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
grapefruit, cocos, tonuri marine
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tiare de flori, orhidee, flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Despre brand Emanuel Ungaro

Creatorul francez de modă Emanuel Ungaro este cunoscut pentru stilul său îndrăzneț și provocator. Fiu de croitor, a învățat să iubească meseria de la tatăl său. La 23 de ani, Emanuel s-a mutat la Paris, unde a avut șansa de a crea modă pentru Cristóbal Balenciaga. Ulterior, și-a deschis propria casă de modă haute couture și, astfel, s-a născut brandul Emanuel Ungaro. Modele elegante și sexy, materiale drapate, culori vii şi modele îndrăznețe – aceasta este semnătura renumitului designer.

Primul parfum Emanuel Ungaro, Diva, a apărut în anii ‘80. Un parfum frumos, clasic feminin, cu un flacon tipic pentru creațiile lui Emanuel. Nici varianta masculină nu s-a lăsat mult așteptată. Odată cu intrarea în noul mileniu, au apărut și alte parfumuri senzuale, la fel de fascinante și de elegante ca și emblematicele creații de modă Emanuel Ungaro.

Rating Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise