Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture

eau de toilette pentru femei 50 ml

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture eau de toilette pentru femei 50 ml
Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture eau de toilette pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: ESB0053 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture
50 ml

Descriere parfum Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture EAU de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.

  • parfum floral
  • parfum dulce
  • pentru femeia romantică
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
migdale
Note inima
flori de portocal
Note baza
vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Elie Saab

Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron.
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab.
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Rating Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!