Elie Saab Le Parfum

deospray pentru femei 100 ml

1×
Elie Saab Le Parfum deospray pentru femei 100 ml
Elie Saab Le Parfum deospray pentru femei 100 ml
Elie Saab Le Parfum deospray pentru femei 100 ml
deospray pentru femei 100 ml

Cod: ESB0018 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Elie Saab Le Parfum
deospray pentru femei 100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Elie Saab Le Parfum

Deodorantul spray Elie Saab Le Parfum Le Parfum completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Elie Saab

Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron.
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab.
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Rating Elie Saab Le Parfum

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală