Elie SaabGirl of Now set cadou III. pentru femei

Elie Saab Girl of Now set cadou III. pentru femei
Elie Saab Girl of Now set cadou III. pentru femei
set cadou III. pentru femei

Cod: ESB00373 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 50 ml + geantă 1 buc

Descriere Elie Saab Girl of Now
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Elie Saab Girl of Now aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • o frumoasă geantă cadou
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • geantă 1 buc

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Elie Saab

Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron.
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab.
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Rating Elie Saab Girl of Now