Eisenberg

Brandul francez de cosmetice și parfumuri de lux Eisenberg reprezintă o combinație de frumusețe, eleganță și perfecțiune.

 

Poartă numele fondatorului său, José Eisenberg, care, prin pasiunea sa creatoare și atitudinea sa fără compromisuri, a insuflat brandului viață, pasiune și o direcție unică.

José Eisenberg a început să lucreze în industria modei la 21 de ani, însă, ulterior, a activat mult timp și în domeniul IT. În anul 2000, când și-a fondat propriul brand de beauty, a creat o lume care oferă ambelor sale mega-pasiuni – artă și hi-tech – o formă unică de simbioză.

Toate produsele Eisenberg pentru îngrijirea feței și a corpului conțin ingrediente naturale și materii prime de lux, cum ar fi praful de diamant sau aurul pur, și, nu în ultimul rând, compusul brevetat Trio-Molecular complex. Acesta din urmă, rezultatul a 15 ani de cercetare, este o armă extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea îmbătrânirii tenului.

Parfumurile Eisenberg reprezintă personificarea olfactivă a viselor fondatorului. Alcătuiesc o colecție de arome de lux, la fel de prețioasă ca și emoțiile pe care le inspiră.

întregul text ascundeți textul

Ne pare rău că nu ați găsit ceea ce căutați. Cu toate acestea, credem cu tărie că veți alege un alt produs din oferta noastră largă, care să fie pe placul dvs.

Ai ales

  • Eisenberg
  • Parfum
  • Secret