Eight & BobAnnicke 2 Eau de Parfum pentru femei

Eight & Bob Annicke 2 Eau de Parfum pentru femei
Eight & Bob Annicke 2 Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: EAB00211 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Eight & Bob Annicke 2
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Eight & Bob Annicke 2 evocă o senzualitate elegantă, neforțată și totuși deliberată, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Vă accentuează farmecul natural feminin și vă conferă o aură dramatică, de femme fatale. Inspirată de frumusețea multicoloră a Grădinilor Luxemburg, îmbătătoarea compoziție florală ascunde dulceața fructelor și farmecul captivant al florilor.

  • un parfum cald, lemnos-floral, cu tonuri de nuci și de fructe
  • din colecția apelor de parfum de lux Annicke
  • inspirat de senzualitatea feminină și de Grădinile Luxemburg din Paris

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri de mandarine zemoase și de smochine exotice, într-o combinație neobișnuită cu acorduri de frunze de alun. În inima parfumului se dezvoltă aroma ierboasă și bogată a imortelelor, subliniată de acordurile afrodiziace de ylang-ylang și de îmbătătoarea esență de tuberoze. Baza oferă spațiu accentelor delicate, de cedru și de lemn de santal, condimentate cu un strop de vanilie.

Povestea parfumului
Parfumierul francez Albert Fouquet a ales eleganta senzualitate feminină drept inspirație pentru parfumul Eight & Bob Annicke 2. A observat-o la tânăra austriacă Annicke, pe care a întâlnit-o în anul 1936, în localitatea Megève din Franța, fata devenindu-i muză.

După un schimb de scrisori, Albert a început să se întâlnească cu Annicke în diverse orașe din întreaga Europă. Și, de fiecare dată, avea pregătită o nouă apă de parfum pentru colecția ei de bijuterii parfumate. Optzeci de ani mai târziu, aceste compoziții unice prind din nou viață, sub forma colecției luxoase de ape de parfum purtând numele Annicke.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, smochin, aluna
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
immortelle, tuberoza, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, vanilie, lemn de cedru
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Eight & Bob Annicke 2