Ecodenta Extra

Pasta de dinti pentru a intari smaltul dintilor.

Ecodenta Extra Pasta de dinti pentru a intari smaltul dintilor.
Ecodenta Extra Pasta de dinti pentru a intari smaltul dintilor.
aroma Melon 100 ml
18RON

Cod: ECD0099 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Ecodenta Extra
aroma Melon 100 ml | 18RON

Descriere cosmetice Ecodenta Extra

Pasta de dinți Ecodenta Extra întărește smalțul dentar și protejează dinții împotriva cariilor și a sensibilității crescute.

Caracteristici:

  • fortifică smalțul dentar
  • previne formarea cariilor dentare
  • împrospătează respirația

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!